Category Archives: Tur

Fabelaktig skiføre

Fantastisk forhold i Bodømarka, “hang” etter Æsop i 15,1 km i dag og vi brukte 1 time og 10 minutter. Tipper vi kommer oss godt under timen når vi kommer i bedre form. Førsterunden i dag gikk på 33 minutter.

Posted in Hund, Tur | Comments Off

Profilen på lysløypa

Jeg snørekjører med Æsop stort sett hver eneste dag i lysløypa etter jobb nå. Formen begynner å bli bra på oss begge og vi bruker ca 30 minutter på ca 8 km. Snart blir vi å doble distansen!

Posted in Hund, Tur | Comments Off

Bjørn og jerv

Lørdag kom vi over ferske spor etter bjørn i Tjårrisdalen under jaktprøven og søndag krysset vi sporene til en enslig jerv. Du kan lese mer om bjørnesporene på nettutgaven av Saltenposten: http://www.saltenposten.no/nyheter/article348909.ece  

Posted in Hund, Jakt, Tur, Uncategorized | Comments Off

Søndagtur 16.11.2008

Det har kommet en del snø i Bodø de siste dagene, men det er fortsatt fullt mulig å gå runden i lysløypa. Æsop som nå har nå blitt 4 måneder (tida flyr), virker å sette stor pris på snøen.

Posted in Tur | Comments Off

Rago nasjonalpark

I 2005 var jeg og Sigrun ei langhelg inne i Rago. Turen endte ved Storskogvannet etter at undertegnede hadde et litt ublidt møte med ei steinur. Rago er en flott liten nasjonalpark i Sørfold kommune som strekker seg helt inn … Continue reading

Posted in Tur | Comments Off